Syyskuussa vinkkasin Krakovan hostellihelmestä: The Secret Gardenista. Kirjoitus on yksi blogini suosituimmista, mutta palautetta en ollut siitä saanut – ennen kuin nyt.

No more lovesongs -blogin Jenni kävi Krakovassa ja majoittui blogini innostamana Secret Gardenissa. Hostelli oli täyttänyt odotukset ja osoittaunut ”tosi laadukkaaksi, siistiksi, mukavaksi ja ystävälliseksi mestaksi”. Majoitusvalinnastaan Jenni kertoo täällä.

Oli hienoa saada palautetta ja kuulla, että hostellin taso on edelleen kohdallaan. Toistan siis vinkkini: Krakovassa suosittelen majoittautumaan The Secret Garden -hostellissa, jos etsii edullista perustason majoitusta.

Haluaisitteko lukea lisää juttuja kokemistani hostelleista/hotelleista?

Krakova

Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

0 replies on “Hostellivinkkini Krakovaan havaittu hyväksi

  1. Me vierailimme Krakovassa kuukausi sitten ja majoituimme kyseisessä hostellissa! Hinta-laatusuhde on edelleen erinomainen. 🙂

Vastaa