Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Turistioppaana Helsingissä, osa 2/2”

 1. Huh, aika kattava setti! Sun pitää ruveta vetämään omia Panu Tours -sightseeingejä turisteille 🙂 Mulle tuli uutena tietona Linnanmäen ilmainen näkötorni. Ja tosiaan kiva idea mennä Fazerille suklaaostoksille, kaikki todellakin vähän kauniimmin esillä kuin jossain perusmarketissa!

  Pitää konsultoida tätä jos joskus joku tulee muakin katsomaan Suomeen! 🙂

 2. Heh, voishan sitä harkita. Panu Tours kuulostaa hyvältä. 😀

  Itse asiassa vähän niin kuin sillä mielellä postasinkin tän, että jos joku vaikka saisi tästä vinkkejä omalle tourilleen. Tämä oli mulle eka kerta, kun opastin jotakuta Helsingissä. Aika paljon sain paikkoja mahtumaan mukaan, mutta fiilis pysyi kuitenkin koko ajan mukavan rentona.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram