Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Turistioppaana Helsingissä, osa 2/2”

  1. Huh, aika kattava setti! Sun pitää ruveta vetämään omia Panu Tours -sightseeingejä turisteille 🙂 Mulle tuli uutena tietona Linnanmäen ilmainen näkötorni. Ja tosiaan kiva idea mennä Fazerille suklaaostoksille, kaikki todellakin vähän kauniimmin esillä kuin jossain perusmarketissa!

    Pitää konsultoida tätä jos joskus joku tulee muakin katsomaan Suomeen! 🙂

  2. Heh, voishan sitä harkita. Panu Tours kuulostaa hyvältä. 😀

    Itse asiassa vähän niin kuin sillä mielellä postasinkin tän, että jos joku vaikka saisi tästä vinkkejä omalle tourilleen. Tämä oli mulle eka kerta, kun opastin jotakuta Helsingissä. Aika paljon sain paikkoja mahtumaan mukaan, mutta fiilis pysyi kuitenkin koko ajan mukavan rentona.

Vastaa

Instagram has returned invalid data.

lepanu @ Instagram