Bloggaaminen todella kannattaa. Sitä saattaa päästä vaikka juomamatkalle maailman ympäri!

Rantapallo ja markkinointiviestintätoimisto Verbaali järjestivät suomalaisille bloggaajille tarkoitetun Juomamatka maailman ympäri -tapahtuman tiistaina 25.5.2011 ravintola Kitchen G18:ssa. Tilaisuus keräsi paikalle useita matka-, muoti- ja ruokabloggaajia. Illan ohjelma koostui erilaisten juomien ja ruokien maistelusta.

Itse olin tilaisuudessa kaksoisroolissa: toisaalta tavallisena bloggaajana, toisaalta Rantapallon kesätyöntekijänä. Työroolini näkyi lähinnä siinä, että osallistuin tilaisuuden valmisteluihin muun muassa kokoamalla Rantapallon mainosseinän sekä valokuvaamalla osallistujia. Blogikäyttöön puolestaan tein videon, joka toivoakseni herättää tapahtuman henkiin teille lukijoille.

Valmistelu oli melko hikistä puuhaa, koska ravintolatiloissa ilmastointi petti ja lämpötila nousi melkoisiin lukemiin. Seinänkokoamisprojekti ei varsinaisesti auttanut asiaa. Juomamatkan vihdoin alkaessa tunsinkin olevani, hmm, hieman hiessä. Onneksi kuitenkin kylmät juomat viilensivät nopeasti!

Kirjoitan kesätoimittajana matkailujuttuja Rantapalloon.
Ennen vaihtoon lähtöäni toimin toimittajana mm. Ylessä. Maailmalta kotiuduttuani työllistyin kesätoimittajaksi Rantapalloon. Kirjoitan matkailujuttuja tämän kesän ajan.

Alkuun oli tarjolla herkullisia Kitchen G18:n tapaksia, joita söin hyvällä ruokahalulla. Sen verran oli ehtinyt tulla nälkä kaikista valmisteluista, että kyllä maistui!

Varsinaisella juomamatkalla maisteltiin erilaisia viinejä, kuohuviinejä sekä Pimm’s-pohjaisia drinkkejä. Tänä kesänä myyntiin tulee valmiiksi tölkitetty kolapohjainen Pimm’s-drinkki, josta pääsimme ottamaan hyvää ennakkotuntumaa. Maku ei ollut mitenkään paha.

Bloggaajan etujaIllan tarjonnasta suosikeikseni nousivat australialaisen Brown Brothersin viinit. Etenkin toinen tarjolla olleista punaviineistä teki vaikutuksen. Brown Brotherseja maistattanut Andreas Fanta oli erittäin ammattitaitoinen esittelijä. Hän havainnollisti viinien soveltuvuutta erilaisten ruokien yhteyteen maistiaisilla. Esimerkiksi pihviä demonstroitiin pippurilla ja lohta limellä.

Kaiken kaikkiaan opin illan jonkin verran uutta viinimaailmasta ja viinien maistelusta. Oli myös hauska tavata kasvokkain Rantapallon bloggaajia. Sen verran on tullut näitä matkablogeja täällä luettua!

Posted by:Panu / Panun matkat

9 replies on “Bloggaajan etuja – juomamatka maailman ympäri

    1. Sellaista sekalaista laatua, salamalla otettuja ”liian räikeitä” kuvia paljon. Omassa blogissani niistä tosiaan jo osa, ja sitten jäljelle jää vielä lisää lähikuvia juomista, ja joitakin sekalaisia ihmiskuvia. Onko tarvetta kuville?

  1. Itse asiassa joo. Voisin olla kiinnostunut kuvista, joihin olen itse päätynyt. Jos siis sellaisia löytyy. 🙂

    1. jos sulla Panu on joku kiva kuva minusta tai jos se vaikka olisi onnistunut se ryhmäkuva meistä siinä HIENOSTI PYSTYTETYN seinän edessä niin laittele sähköpostiin 🙂 Mulla on muutama kuva susta..

  2. Heh, eipä niitä onnistuneiksi kuviksi voi kehua. :-/ Postasin teille kaikille kuitenkin linkin Smugmug-galleriaan, jonne latasin nuo kuvat.

  3. Ahhahahaa. Mä vahingossa nyt päädyin tätä videota katsomaan uudestaan, ja voi hitsi että on vakavaa puuhaa tuo viinien maistelu ilmeisesti jos mun ilmeitä seuraa. ;D ;D ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.