Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Bloggaajan etuja – juomamatka maailman ympäri”

  1. Sellaista sekalaista laatua, salamalla otettuja ”liian räikeitä” kuvia paljon. Omassa blogissani niistä tosiaan jo osa, ja sitten jäljelle jää vielä lisää lähikuvia juomista, ja joitakin sekalaisia ihmiskuvia. Onko tarvetta kuville?

 1. Itse asiassa joo. Voisin olla kiinnostunut kuvista, joihin olen itse päätynyt. Jos siis sellaisia löytyy. 🙂

  1. jos sulla Panu on joku kiva kuva minusta tai jos se vaikka olisi onnistunut se ryhmäkuva meistä siinä HIENOSTI PYSTYTETYN seinän edessä niin laittele sähköpostiin 🙂 Mulla on muutama kuva susta..

 2. Heh, eipä niitä onnistuneiksi kuviksi voi kehua. :-/ Postasin teille kaikille kuitenkin linkin Smugmug-galleriaan, jonne latasin nuo kuvat.

 3. Ahhahahaa. Mä vahingossa nyt päädyin tätä videota katsomaan uudestaan, ja voi hitsi että on vakavaa puuhaa tuo viinien maistelu ilmeisesti jos mun ilmeitä seuraa. ;D ;D ;D

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • 🍂
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #autumncolors
 • ❄️🍂🤩
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #kuura #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki #macrophotography #macro_vision #macro_captures_nature  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsi
 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa

lepanu @ Instagram