Voita liput Matkamessuille 2016

Yhteistyössä Matkamessut

Arvon postausta kommentoineiden kesken kaksi lippua Helsingin matkamessuille (22.–24.1.2016).

Tammikuun puoliväli on koittanut ja on vuotuisen Matkamessut-lippuarvonnan aika. Kahden hengen lippupaketin arvontaan pääset osallistumaan kertomalla kommenteissa, miten löysit tänään blogiini. Oletko vakiolukija, tulitko Googlen kautta vai somen syövereistä?

Osallistumisohjeet: Arvon kaikkien postausta määräaikaan kommentoineiden kesken yhden voittajan, joka saa lipun itselleen ja yhdelle ystävälleen. Vastaa yllä esitettyyn kysymykseen nimimerkillä ja jätä toimiva sähköpostiosoite, joka näkyy vain minulle. Osallistumisaika päättyy maanantaina 18.1. klo 21.59. Arvonnan suoritan tiistaina 19.1. Voittajalle ilmoitan iloiset uutiset sähköpostitse.

Onnea kilpailuun ja ehkä tavataan messuilla! Edellisvuosien malliin pyörin paikalla bloggaajana ja raportoin sosiaalisessa mediassa tunnelmia minkä kerkeän.

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Voita liput Matkamessuille 2016

Liput arvontaan lahjoitti Matkamessut.