Press Enter / Return to begin your search.

9 thoughts on “Uudistunut Silja Symphony tutuksi”

 1. Minullakin edellisestä Ruotsin-risteilystä on todella kauan – jopa niin kauan, että en edes muista vuotta. Saattoi olla 90-luvun puolella! Olenkin suunnitellut nimenomaan Silja Symphonylle lähtemistä, laivasta kun on vanhastaan hyviä muistoja. Tämä postauksesi tuli siis kannaltani hyvään saumaan. En nimittäin edes tiennyt, että Symphonya on uudistettu. Näyttää houkuttelevalta!

  1. Hyvältä siellä näyttääkin! Sen verran laajennan vielä postauksen infoa, että kaikkia hyttejä ei ole uudistettu. Ilmeisesti uudistukset koskivat vain sviittejä ja Commodore-luokkaa sekä yleisiä tiloja.

 2. Kyllä tuollaisessa sviitissä kelpaisi nukkua, mutta aika suolaisen hintaista tuo lysti kyllä on.. En tiedä olisinko valmis maksamaan esim. commodore-hytistä yli 700€ (en), junior sviittien hintaa en päässyt edes vakoilemaan kun kaikki olivat täynnä ties kuinka pitkälle eteenpäin. 🙂 Yleisestikin mulla on vähän nuhjuinen mielikuva noista laivoista, ehkä pitäisi käydä kokeilemassa uudestaan joskus tässä lähitulevaisuudessa…

  1. Kyllähän se noin valitettavasti on, että hinta on peruspalkansaajalle överi. Toisin sanoen samalla rahalla saa aika paljon muuta.

   Laivat kuluvat äkkiä, kovalla käytöllä kun ovat, mutta viimeaikaisten kokemusten myötä oma nuhjuisuusmielikuvani on pitkälti osoittautunut vääräksi. Kannattaa siis kokeilla!

   Olen kerran itse matkustanut Finnlinesin sviitissä Saksaan, koska voitin matkan. Omallani rahallani en olisi koskaan tehnyt moista sijoitusta, mutta oli kyllä mukavaa matkustaa isossa ja hyvin varustellussa hytissä. Kerrankin oli niin, että hytissään oikein halusi viettää aikaa. 🙂 Postaus tuosta kokemuksesta on tulossa.

 3. Aika hienolta näyttää Symphony nykyään! Näinköhän voisi joskus risteillä taas. Viimeinen kerta taisi olla joskus 90-luvun puolella. Siitä on tullut laiva kyllä hieman eteenpäin… Kiitos kirjoitukseta.

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram