Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Saanko esitellä – täysin uudistunut Panun matkat”

  1. Hienon näköistä! Tykkään visuaalisista blogeista itsekin ja juuri näin, että näkee useamman postauksen kerralla ilman skrollailuja. Sivupalkittomuutta olen itsekin joskus miettinyt isompien kuvien perässä, mutta toistaiseksi olen jättänyt sivupalkin pois vain tietyistä kuvapostauksista. Jotenkin siihen on vaan niin kiinnittynyt 😀

  2. Hyvältä näyttää, Panu! Itsekin haikailen sivupalkittomuutta, mutta niin kauan kuin pidän suomen- ja englanninkieliset blogit saman osoitteen alla (kuten haluaisin tehdä jatkossakin), se vaatii kaksi eri valikkoa. Eniveis, tämä vaikuttaa erittäin hyvältä valinnalta. Ja pääasiahan on, että itse olet tyytyväinen! 😉

    1. Jooh, kaksikielisyys vaatii varmasti vähän erityisjärjestelyjä. En ole perehtynyt, onko täällä WordPress.comissa millaisia teemoja tarjolla kaksikielisille blogeille…

Vastaa

Instagram has returned invalid data.

lepanu @ Instagram