Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Saanko esitellä – täysin uudistunut Panun matkat”

 1. Hienon näköistä! Tykkään visuaalisista blogeista itsekin ja juuri näin, että näkee useamman postauksen kerralla ilman skrollailuja. Sivupalkittomuutta olen itsekin joskus miettinyt isompien kuvien perässä, mutta toistaiseksi olen jättänyt sivupalkin pois vain tietyistä kuvapostauksista. Jotenkin siihen on vaan niin kiinnittynyt 😀

 2. Hyvältä näyttää, Panu! Itsekin haikailen sivupalkittomuutta, mutta niin kauan kuin pidän suomen- ja englanninkieliset blogit saman osoitteen alla (kuten haluaisin tehdä jatkossakin), se vaatii kaksi eri valikkoa. Eniveis, tämä vaikuttaa erittäin hyvältä valinnalta. Ja pääasiahan on, että itse olet tyytyväinen! 😉

  1. Jooh, kaksikielisyys vaatii varmasti vähän erityisjärjestelyjä. En ole perehtynyt, onko täällä WordPress.comissa millaisia teemoja tarjolla kaksikielisille blogeille…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram