Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Ensimmäinen joulu isänä”

 1. Lapsen tulo tuo varmasti uudenlaisen merkityksen joulunviettoon. 🙂 Rauhallista joulun aikaa ja onnea uuteen vuoteen koko perheelle!

 2. Kiva muistutus omalta osaltaan siitä, että miten elämän kiertokulku näkyy näissä perinteisissä juhlissa – meillä, kun ei ole lapsia kuvioissa – lahjat ja joulupukki ei kuulu enää jouluun, ruoka ja rauhallinen oleilu ja ulkoilu sen sijaan. Ja, jos vaan kotimaassa olemme, niin ystävien perinteiset Tapaninpäiväglögit.

  Teidän osaltanne meno taitaa tulevina vuosina vielä vauhdittua kun tyttärenne oikeasti alkaa ymmärtää joululahjojen ideaa 🙂

  Hyvää Uutta Vuotta koko perheellenne toivotellen,

  Pirkko

  1. Minäkin toivotan teille hyvää uutta vuotta! Kyllähän tuo meno tosiaan tästä vielä vauhdittuu. Ensi vuonna pienokainen ymmärtää jo joulun ideankin jollakin tavalla…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram