Press Enter / Return to begin your search.

16 thoughts on “Döner Harju – Helsingin ylistetyintä kebabia”

 1. Döner Harju on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen – näin kasvissyöjänäkin. Nimittäin Dönerin ”kasviskebabikin” on varsin mainio, mistä on pakko antaa lisäpisteitä. Ei ihme, että suosio tuntuu vaan jatkuvan. 🙂

 2. Eikä hintakaan lounaalle näyttäisi päätä huimaavan! Normikebuloissakin saattaa se annos huidella parhaimmillaan siellä 8 euron kieppeillä. En ole mikään suuri kebun ystävä, mutta joskus iskee himo. Pitää ensi kerralla koittaa käydä himon iskiessä tuolla 🙂

  1. Joo, lounaan hinta-laatusuhde on loistava. Sinne vain testaamaan, ties vaikka ystävyyssuhteesi kebabin kanssa syvenisi huomattavasti. 😉 Iltaisin tuommoinen lautanen maksaa lähemmäs 15 euroa, rullan saa halvemmalla.

 3. Pitääkin selvittää saako tuolta tilattua ruokaa ennakkoon isommalle porukalle. On nimittäin sellaiselle mahdollisesti tarvetta :).
  Hyvä, että teit jutun tästä!

  1. Kiitos Tampereen vinkeistä, laitan korvan taakse! Olen törmännyt toisinaan väitteeseen, että Tampereen kebabskene olisi keskimäärin Helsinkiä laadukkaampi. Olen joskus kebua Tampereella syönytkin, mutta kokemuksia ei ole kertynyt tarpeeksi, että voisin ottaa väitteeseen kantaa. 🙂

 4. Ei tä ole oikea kebabia vaan se lammas jauheliha mössöä. Kebabia tehdään lihasta sekä berliinissä että turkissa. olen käynyt paikalla ja se oli suuri pettymys.

 5. Oulussa saa kyllä kebabia joka kulmalta, mutta hyvää kebabia sitäkin harvemmasta paikasta (minun mielestä parasta saa Hagia Sofiasta, joka on turkkilainen a la carte). Pitäisi joskus päästä tekemään kunnon ravintolakierros Helsingissä, siellä tuntuu olevan vaikka mitä kivaa 🙂

  1. Olen kerran käynyt Oulussa ja muistan elävästi kebab-pizzerioiden määrän. 🙂 Helsingin ravintolatarjonta on kyllä huomattavasti parantunut viime vuosina ja pikaruokakin on kokenut nousua, kun on ilmaantunut esimerkiksi Street Gastro. Suosittelen tsekkaamaan tarjonnan joskus. 😉

 6. Hienoa että teit jutun tästä! Döner Harju on parhautta ja saan olla kyllä ylpiä kaverini miehestä kun pisti Helsingin (Suomen) döner tason aivan uusille uomille!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar

lepanu @ Instagram