MTV3:n uutiset kertoi ruskan olevan tänä vuonna tavanomaista kauniimpaa. Sama näyttäisi pätevän myös auringonlaskuihin – ainakin jos arvosana annetaan tänään Itä-Helsingin Myllypurossa todistamani väriloiston perusteella.

Nokia Lumia 1020

Kuvani komeus tunnustettiin myös Nokian Hämärän hetki -valokuvakilpailussa, jossa se valittiin voittajakuvien joukkoon. Kilpailu järjestettiin ”hirviökameraksikin” kutsutun Nokian Lumia 1020:n julkaisun kunniaksi. Minä olin tilannut mallin jo ennakkoon ja sain sen käyttööni heti julkaisupäivänä. Kamera ei tietenkään ole täydellinen, mutta tekee ensitestien perusteella erittäin hyvää jälkeä hämärä- ja maisemakuvauksessa. Jatkossa Lumia 1020:lla otettuja kuvia näkyy varmasti paljon blogissani.

Posted by:Panu / Panun matkat

Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.

0 replies on “Kun syksy on parhaimmillaan

    1. Kiitos paljon! Olen ollut varsin tyytyväinen uuteen ”hirviökamera”-Lumiaani. Hyvää jälkeä sillä tulee.

      Tänä vuonna ei kyllä kotimaassa ole ollut pulaa mielettömän upeista auringonlaskuista, tai sitten olen vain alkanut kiinnittää niihin aiempaa enemmän huomiota. 🙂

  1. Upea kuva! Ja voi, lämmittää mieltä tuo mitä sanoivat syksystä!

    Samoin tieto siitä, että pääsit finalistien joukkoon – sen ansaitsetkin! Onnea!

    1. Kiitos. Mukava saada kommentti vähän vanhempaankin juttuun. Ja kyllä, pidän tätä yhtenä parhaista kuvistani. Juuri tällaisissa väriöveritilanteissa Lumia 1020 pärjää parhaiten.

Vastaa