Kampin kansainvälisillä suurmarkkinoillaHeräsin tänään mahtavaan auringonpaisteeseen ja päätin suunnata Kampin kansainvälisille suurmarkkinoille. Lähdön hetkellä sää kuitenkin muuttui äkillisesti ja taivas täyttyi harmaista pilvistä. Näky oli komea, eikä dramaattisia maisemakuvia saadakseen tarvinnut tänään turvautua filtteriin.Helsinki-elokuu-2013Uhkaavanoloisesta taivaasta huolimatta vesisade ei kuitenkaan yllättänyt, ja markkinoilla sain pyöriä mukavassa säässä. Pian nälkä jo yllätti ja päätin pistää lounaaksi. Pohdin eri vaihtoehtoja ja harkitsin muun muassa saksalaisia grilliherkkuja. Lopulta päädyin kuitenkin supisuomalaiseen makkaraan ja juusto-kanatäytteiseen lettuun. Makkara jäi kuvaamatta, koska ehdin syödä sen lettua odotellessa. Letusta sitten otinkin jo kuvan – keksittyäni, että nämä markkinathan kelpaavat bloggausaiheeksi.Kampin kansainvälisillä suurmarkkinoillaKampin kansainvälisillä suurmarkkinoillaKampin kansainvälisillä suurmarkkinoillaKampin kansainvälisillä suurmarkkinoillaKampin kansainvälisillä suurmarkkinoillaMarkkinoilla riitti kaikenlaista kiinnostavaa, mutta en kehdannut napata yksityiskohtaisia kuvia kojujen tarjonnasta. Tyydyin siis yllä näkyviin yleiskuviin, mutta toivottavasti nämäkin riittävät havainnollistamaan tapahtuman henkeä.

Markkinoilla pitäisi kai tehdä ostoksia, mutta en oikein osannut päättää, mitä haluaisin ostaa. Lopulta mukaani tarttui ainoastaan kotimaista englantilaistyylistä toffeeta, jota kaupitteli suomea puhunut englantilaismies. Kotona toffee maistui päiväkahviherkkuna. Ostos oli siis onnistunut, ja kokonaisuutena markkinat tarjosivat mukavaa sunnuntairentoilua.

Kampin kansainvälisillä suurmarkkinoilla
Tämä englantilaismies hallitsi suomen kielen ja myi toffeeta.
Toffee-kahvi
Markkinoilta kotiuduttu.
Posted by:Panu / Panun matkat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.