Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Euroopan ja Aasian välisen rajan yli jalan”

 1. Oh no! Miten joku voi tehdä toisen todistukselle noin! Tai siis mitä edes menee kenenkään papereihin kirjoittamaan, oli mikä lappu hyvänsä 🙂

  1. Sitä minäkin olen monesti ihmetellyt. Todistus oli silloin jäänyt jostakin syystä jonkin pinnan päälle, ja huoltomies selitti vain ottaneensa ensimmäisen mahdollisen paperin, koska ”käynnistä on mukava jättää viesti” (ei sitten ollut mukana omia lappuja!). Eivätkä hälytyskellot soineet edes siinä vaiheessa, kun huomasi todistuksen olevan paksumpaa ja värikästä paperia (pakko oli huomata, olihan?). Ja kaiken huipuksi piti vielä kirjoittaa tussilla isolla käsialalla. 🙁

   1. Huh! Aika amatööri. Luulis huoltofirmalla olevan todellakin omat lappunsa eikä asiakkaiden tavaroita ylipäätään saa mennä tonkimaan oli miten esillä tahansa 🙁

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love

lepanu @ Instagram