Huomenna Helsingin Kampissa on nähtävillä 82 minuutin verran puolalaista lyhytelokuvaa. Short Waves – puolalaisen lyhytelokuvan aaltoja -niminen festivaali alkaa klo 18 osoitteessa Malminkatu 16. Tarkka paikka on Euroopan komission Suomen-edustuston Eurooppasali Voimatalossa. Festivaali on maksuton ja elokuvat on tekstitetty englanniksi.

Olen itse menossa paikalle, jos vain saan tehtyä iltapäivällä alkavan tenttini riittävän nopeasti. Tule sinäkin!

Lisätietoa tapahtumasta Helsingin Suomi-Puola-yhdistyksen sekä Festivaalin omilta sivuilta.

Elokuvanäytös Poznanin Adam Mickiewicz -yliopistossa syksyllä 2011.
Elokuvanäytös Poznanin Adam Mickiewicz -yliopistossa syksyllä 2011.
Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

Vastaa