Vuoden traveller 2012 finaali matkamessut

Matkamessuilla innostuin seuraamaan Vuoden traveller 2012 -kisan ratkaisua. Perjantaina käydyssä taistossa olivat vastakkain finaaliin selvinneet parit: Viivi Virtanen ja Jenni Ahde sekä Mikael Leino ja Axel Lindell.

Ratkaisevassa taistossa käytiin läpi kolme osiota: tietovisa, tanssikisa sekä Huojuva torni -peli. Pojat veivät tietovisan ja tytöt tanssiosion. Huojuva torni -matsi venähti pitkäksi ja äärimmäisen jännäksi. Lopulta Jenni ja Viivi veivät kisan voiton ja saivat palkinnoksi Kilroyn maailmanympärimatkan. Pojat puolestaan joutuivat tyytymään kamerapalkintoon.

Finaalin tunnelmiin voit eläytyä katsomalla Rantapallon videokoosteen.

Otin kisan aikana paljon kuvia. Messuilta lähtiessäni satuin yhtä aikaa narikkaan voittajaparin kanssa. Normaalisti en olisi lyöttäytynyt juttusille, mutta kuullessani Jennin ja Viivin miettivän, minkä verran kilpailusta oli otettu kuvia ja mistä niitä saisi, päätin esittäytyä. Pienen juttutuokion jälkeen lupasin lähettää voittajille ottamani kuvat. Olipa mukavaa olla hyödyksi!

Finaalin aikana ei muuten valokuvaajia juuri näkynyt. Olin niitä harvoja, jotka kuvasivat finaalitaistoa muualtakin kuin lavan edustan istumapaikoilta. Oheisessa galleriassa muutamia maistiaisia. Toivottavasti kuvani miellyttävät sekä teitä lukijoita että kisan voittajia. 🙂

Posted by:Panu / Panun matkat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.