Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattu

Toinen matkamessupäiväni päättyi yllätyksellisesti presidenttiehdokas Pekka Haaviston ikuistamiseen. En tiennyt ennakkoon Haaviston vierailevan messuilla; en ollut lukenut ohjelmaa niin tarkasti. Mutta koska satuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, päätin antaa kamerani laulaa.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuHaavisto piti ensin puheen ja joutui sitten melkoiseen mediapyöritykseen. Muun muassa Rantapallo haastatteli ehdokasta. Haastattelun voit katsoa täältä.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuMatkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuMyös tavalliset messukävijät iskivät kiinni. Erityisesti nimikirjoitukset olivat haluttua tavaraa. Kirjoitustilanteesta onnistuin nappaamaan seuraavan kuvan.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuHuomenna selviää, onko oikean olkapään ylle tallentunut ykkönen enne. Muistathan äänestää suosikkiasi!Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattu