Toinen matkamessupäiväni päättyi yllätyksellisesti presidenttiehdokas Pekka Haaviston ikuistamiseen. En tiennyt ennakkoon Haaviston vierailevan messuilla; en ollut lukenut ohjelmaa niin tarkasti. Mutta koska satuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, päätin antaa kamerani laulaa.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuHaavisto piti ensin puheen ja joutui sitten melkoiseen mediapyöritykseen. Muun muassa Rantapallo haastatteli ehdokasta. Haastattelun voit katsoa täältä.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuMatkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuMyös tavalliset messukävijät iskivät kiinni. Erityisesti nimikirjoitukset olivat haluttua tavaraa. Kirjoitustilanteesta onnistuin nappaamaan seuraavan kuvan.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuHuomenna selviää, onko oikean olkapään ylle tallentunut ykkönen enne. Muistathan äänestää suosikkiasi!Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattu

Posted by:Panu / Panun matkat

One thought on “Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattu

  1. Pekka tuli myös yllätyksenä mulle! Hyvä, että siitä kuulutettiin, niin kerkesin katsomaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.