Toinen matkamessupäiväni päättyi yllätyksellisesti presidenttiehdokas Pekka Haaviston ikuistamiseen. En tiennyt ennakkoon Haaviston vierailevan messuilla; en ollut lukenut ohjelmaa niin tarkasti. Mutta koska satuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, päätin antaa kamerani laulaa.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuHaavisto piti ensin puheen ja joutui sitten melkoiseen mediapyöritykseen. Muun muassa Rantapallo haastatteli ehdokasta. Haastattelun voit katsoa täältä.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuMatkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuMyös tavalliset messukävijät iskivät kiinni. Erityisesti nimikirjoitukset olivat haluttua tavaraa. Kirjoitustilanteesta onnistuin nappaamaan seuraavan kuvan.Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattuHuomenna selviää, onko oikean olkapään ylle tallentunut ykkönen enne. Muistathan äänestää suosikkiasi!Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattu

Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

0 replies on “Matkamessuilla julkkiskuvaajana – Pekka Haavisto napattu

Vastaa