Vaikka viime vuoden kotikaupunkini Poznan, josta olen kirjoittanut Rantapallolle kohdeoppaan, ei ole tunnetuimpia turistikohteita, kaupungissa riittää tekemistä pidemmäksikin aikaa. Historiallisia nähtävyyksiä on tarjolla useammaksi päiväksi, ja modernit kaupat, kahvilat ja baarit varmistavat, ettei tylsistyminen helposti uhkaa.

Esimakua Poznanista kaupunkina ja matkakohteena saa mukavasti Poznan I Love You -työryhmän työstämistä videoista, jotka ovat viiden kaveruksen tekemiä. Ne kuljettavat muutamassa minuutissa upealle virtuaalimatkalle niin Poznanin tunnetuimmille nähtävyyksille kuin vaihtoehtoisille kohteille ravintoloita, puistoja ja kaupungin arkea unohtamatta.

Poznanissa asuneena ja kaupunkiin tykästyneenä nämä videot saavat miltei tipan linssiin. Voi vain ihastella, kuinka upeaa työtä toiset jaksavat ja osaavat tehdä!

Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

Vastaa