Bono pysähtyi juuri sopivasti eteeni poseeraamaan.

Matkoillani ja erilaisissa tapahtumissa kuvaan paljon ja nykyään voin jo sanoa harrastavani valokuvausta. Silloin tällöin onnistun nappaamaan oikein mainioita otoksia pokkarien parhaimmistoon lukeutuvalla Panasonic Lumix LX-3:llani. Onnistuneista räpsyistä tulee hyvälle tuulelle ja onnistumisen mittarina voi pitää kuvan saamaa huomiota sosiaalisessa mediassa.

Viime viikonloppuna pääsin kokemaan yllättäviä riemunhetkiä, kun Facebookin U2 360° Tour -fanisivu nosti viime vuoden Helsingin-konsertissa Bonosta ottamani kuvan juuri päättyneen 360°-kiertueen fanikuvien parhaimmistoon.

Kun Bono kuvaan käveli | U2 Helsingissä 2010

Näin kummatkin vuoden takaisista U2:n Suomen-keikoista: ensimmäisen kentältä läheltä esiintyjiä ja toisen istumakatsomosta. Valittu kuva on ensimmäisestä konsertista. Tuuria oli roimasti matkassa, sillä Bono pysähtyi juuri sopivasti eteeni poseeraamaan. Vielä värien vaihto mustavalkoiseksi jälkikäsittelyssä ja lopputuloksesta tuli mitä mainioin.

Kun Bono kuvaan käveli | U2 Helsingissä 2010

 

Sen verran voisin vielä kertoa, että fanitan U2:ta aikalailla, ja bändin perässä olen matkaillutkin: 360° Tour -poikuus lähti Lontoossa 2009. Vieraskentällä Wembleyllä eivät vastaavat kuvat onnistuneet, mutta kotikentällä osui ja upposi.

Kaikkiaan olen kokenut kolme U2-konserttia, ja fanitukseni on vain kasvanut keikka keikalta. Neljäs konsertti on siis varmasti edessä joskus tulevaisuudessa. Minnehän päin maailmaa matkaan silloin Bonon ja kumppaneiden perässä?

U2 Lontoo Wembely
Terveisiä Lontoon Wembleyltä kahden vuoden takaa! Tämä kuva Edgestä ja Bonosta jäi parhaaksi yrityksekseni. Mustavalkoisena kuvaan tuli mukavasti tunnelmaa.
Posted by:Panu / Panun matkat

3 replies on “Kun Bono kuvaan käveli

  1. Vau! no on tosiaan kuva onnistunut!! Itse olen U2n nähnyt kerran Pariisissa mutta sitten se olikin siinä. Ja niistä kuvista ei kannata pahemmin puhua…

  2. Kiva kuulla, että kuva kelpaa. 🙂 Minkäs kiertueen muuten näit?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.