Nordic Bloggers’ Experience päättyi osaltani perjantaina, jolloin kävin ulkomaalaisten matkabloggaajien kanssa Suomenlinnassa, söin blinejä Lasipalatsissa sekä osallistuin iltajuhlaan Best Western Rantapuistossa Ramsinniemen rannalla. Matkamessuilla pyörin jo torstain ammattilaispäivänä, josta postasin kuvia blogini Facebook-sivulle, mutta päivä painottui bloggaamiseni kehittämiseen. Perinteinen messuilu – osastojen kiertäminen, esitteiden haaliminen ja kilpailuihin osallistuminen – jäi lauantai-iltapäivään sekä nyt sunnuntaille, josta kokosin viime hetken tärppilistan lyhyiden kommenttieni kera.

Paras tarjous: meno-paluulennot Istanbuliin 99 eurolla (Turkish Airlines)

Matkamessut 2015

”Istanbul kiinnostaa kokonsa, historiansa ja kulttuurinsa puolesta. Turkish Airlinesin tarjous on parempi kuin mikään aiemmin näkemäni.”

Matkamessut 2015

Näyttävin osasto: Egypti

Matkamessut 2015

”Messujen tämänvuotista partnerimaata ei turhaan palkittu viime vuoden parhaana. Osasto on todella näyttävä ja virittää aitoon Egypti-tunnelmaan.”

Matkamessut 2015

Hauskin kilpailu: Rovaniemen selfmie

Matkamessut 2015

”Perinteisten lappukilpailujen lisäksi messuilla on nyt paljon kuvien jakamiseen perustuvia kilpailuja. Rovaniemen selfmie hauskuuttaa jo kekseliäällä nimellään. Kilpailuun pääsee mukaan ottamalla selfien ja jakamalla sen sosiaalisessa mediassa tunnisteella #selfmie. Palkintona on kesämatka Rovaniemelle.”

Matkamessut 2015

Kuuntele ja näe nämä esitykset

14.00 Bussimatkalla Saksassa (Meeting Point -lava)

”Laiva- ja bussimatkan yhdistelmä Saksassa on harkitsemisen arvoinen, varmasti rento valmismatka.”

14.20 Pietarin salaisuudet (Mondo-lava)

”Ruplan romahdettua oikea aika matkustaa Venäjälle on nyt. Pietari on näyttävä kaupunki, jonka salaisuuksista oppii mielellään lisää.”

14.30 Älä huku verkkoon – vinkit hakukoneoptimoinnista sosiaaliseen jakamiseen (Meeting Point -lava)

”Kaukokaipuu-blogin Marinella kertoo, kuinka viestisi löydetään nettimeren kuohuista. Sopii erityisesti bloggaajille, mutta myös kaikille muille, jotka tuottavat nettiin sisältöä töissä tai vapaa-ajalla. Täällä voit myös varmasti tavata minut ja muita bloggaajia.”

15.00 Onnistu matkavideon teossa (Meeting Point -lava)

”Videot ovat mukavia matkamuistoja. Vaikka videoitaan ei koskaan jakaisikaan, tietotaito niiden tekemisestä ei ole ainakaan haitaksi.”

15.20 Komea Skotlanti (Mondo-lava)

”Skontlanti vain yksinkertaisesti kiinnostaa ja kuulen maasta mielelläni lisää.”

16.00 Sibelius 150 esittää: Finnish landscapes – suomalaiset maisemat (Sibelius 150 -lava)

”Tanssiteos Sibeliuksen 150-vuotisjuhlavuoden hengessä päättää messuviikonlopun komeasti.”

Matkamessut 2015
Näillä mennään – toivottavasti törmätään messuilla!

Posted by:Panu / Panun matkat

3 replies on “Matkamessut 2015 – pikatärpit sunnuntaille

  1. Perjantaina Egyptin osasto oli todella törkyisessä kunnossa, roskaa ja läikkynyttä kahvia joka paikassa eikä ketään ”henkilökuntaa” paikalla. Ei vakuuttanut. 🙂 Minusta hienoimmat osastot oli Turkilla ja Singaporella.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.