Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Matkabloggaajien ilta USA:n suurlähetystössä”

 1. Aika kaukana on vielä varmaan fanifiktion kirjoittaminen matkabloggaajista, mutta jossain muoti/lifestyleblogien puolella en yhtään ihmettelisi vaikka sellaista jo tapahtuisi.. 😀 Oli kyllä oikein hauska ilta! Mieluusti olisi jäänyt taas pidemmäksikin aikaa pulisemaan kaikkien kanssa!

 2. On kyllä ollut melkoinen muutoksen vuosi tämä 2014 meille matkabloggaajille! Tuntuu, että asiat ovat muuttuneet hirmuisella vauhdilla. Harmi, etten tullut paikalle maanantaina, mutta eipä sitä väsyneenä olisi kauhean sosiaalinen fiilis ollut. Mielenkiinnolla mennään vuoteen 2015 :).

 3. Tosi hyvä postaus Panu! Kiitos tästä raportista. Tulipa mukava fiilis. Kiva, että tulit tilaisuuteen 🙂

 4. Hyvä, että ainakin joku kirjoitti tästä näin perusteellisesti. Lienee ok, että linkkaan tämän kommenttina minunkin juttuuni samasta illasta, jos joku olisi kiinnostunut lähetystöstä tarkemmin – oman juttuni kun kirjoitin kuitenkin tuleva USA:n matkamme etualalla.

 5. Olipa kyllä kiva ilta, ja pakko kyllä Panu nostaa sulle vähän hattua että jaksat kulkea meidän tyttösten kanssa tapahtumasta toiseen! 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love
 • Ice-cream van
•
•
•
•
•
#helsinki #allasseapool #3kaveria
#shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #rajala100teos @allasseapool @3kaveria #3kaverinjäätelö #vintagecar
 • Buildings on the horizon. •
•
•
#helsinki #myllypuro #itäkeskus #puotinharju
#shotoniphone #lightroomhdr #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #rajala100teos #auringonlasku #sunset_pics #sunset
 • Evening walk in #Viikki, #Helsinki.
•
•
•
#shotoniphone #lightroomhdr #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #FindAmazingEverywhere #rajala100teos #auringonlasku #sunset_pics
 • Summer night in #Myllypuro, #Helsinki
 • The clouds of last night

lepanu @ Instagram