Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Jouluisia tunnelmia Lyypekissä”

 1. Mahtavaa joulutunnelmaa, kyllä ne saksalaiset osaa. Me käytiin pari vuotta sitten Berliinissä marraskuun lopulla ja kieltämättä vähän harmitti, kun oli ihan hilkulla että oltais päästy oikeasti osallisiksi toreista. Noh, ei maha mittään ja jäipähän jotain myös seuraavalle kerralle!

  1. Ahhah, sama juttu teillä siis! Mulla on muuten käynyt sama Varsovan kanssa: olen aina ollut liikkeellä joko hieman liian aikaisin taikka liian myöhään. :-/

 2. Ihanan jouluista vaikka vasta tekeillä olikin! Tallinna on ainoa paikka jossa joulun aikaan olen ollut, olisi kiva kokea joku saksalainen tai unkarilainen joulutori, niistä kuulee aina paljon positiivista. 🙂

 3. Välikausimatkailu on mielestäni ihan parasta, vaikka Saksassa olisi varmasti ollut hienoa nähdä nuo joulumarkkinat. Meillä on kotona niin ei-jouluisen näköistä että näitä kuvia katsoessa muistui mieleen se, että voisi muutaman joulutähden (Norjassa siis lamppumallisia) laittaa edes ikkunoihin roikkumaan ja tuomana vähän lisää valoa…. 🙂

  1. Itse asiassa monet munkin parhaista matkakokemuksista ovat välikausilta. 🙂 Nyt oli kuitenkin aavistuksen tylsää seurata joulutorien rakentamista, kun tiesi niiden aukeavan seuraavalla viikolla, jolloin oma loma olisi jo ohi. Toisaalta kaupungissa ei ollut nyt paljoa matkailijoita, ja hotellikin oli niin tyhjä, että aikainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen onnistuivat ongelmitta.

 4. Taisitte tosiaan olla viikkoa liian aikaisin. Itsenäisyyspäivän tienoilla Münchenissä ja Ingolstadtissa olivat joulumarkkinat täydessä käynnissä pari vuotta sitten. Toreja oli Münchenissä myös useita, pikkukaupungissa tietty vain yksi.

 5. Marsipaanikauppa herättää muistoja – isälläni oli saksalaisia liikekumppaneita kun olin lapsi ja saimme aina kotiin kasoittain juuri tuota marsipaania. Eikä kukaan meistä lapsista oikein pitänyt marsipaanista :-(. Ehkä nuo lapsuuden makumuistot säilyvät niin hyvässä kuin pahassa!

  1. En minäkään pitänyt marsipaanista lapsena (enkä ole tainnut törmätä yhteenkään lapseen, joka pitäisi :D), mutta nykyään kyllä maittaa hyvin. Erityisesti paikan nimikkomarsipaanikakku oli mahtavan hyvää!

 6. Oi, hienoja kuvia! Täällä oli vähän sama tilanne – jouluinen Lyypekki olisi kiinnostanut, mutta vierailulle tuli lähdettyä kuitenkin jo marraskuun alussa. Olihan tuo silti mukavan tunnelmallinen kaupunki, etenkin pimeällä 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love

lepanu @ Instagram