Press Enter / Return to begin your search.

6 thoughts on “Puolan juutalaisten historian museo Varsovassa”

  1. Ajattelinkin eilen uutisen nähdessäni, että pitääpä kurkata mitä Panu on aiheesta kirjoittanut 😀 Upean näköinen ja vierailemisen arvoinen paikka aivan taatusti.

  2. Kiitos vinkistä – taas uusi kohde odottelemaan sitä, että pääsen joskus käymään vähän Gdanskia ja kumppaneita etelämmässäkin. Rakennuksen ulkoisesta olemuksesta ja tuosta sisäkuvastakin tulee vähän Kiasma mieleen 🙂

    Muutenkin piti kiittämäni kivasta blogista. Päädyin tänne jokin aika sitten Instagramin kautta, ja ehdin jo hyödyntää Helsinki-vinkkejäsi, kun koetin keksiä kaupungissa ennenkin käyneille sloveeneille uutta näytettävää. Hotelli Torni oli jees!

    1. Kiitos kehuista, eipä kestä! Katselinkin kuviasi Gdanskista IG:ssa. Nyt tämän kommentin myötä huomasin myös, että sinullakin on blogi, jossa näyttää olevan paljon matkailuasiaa. Täytyy tutustua!

  3. Hyvä Panu. Yritän kovasti varata kahdelle henkilölle opastetun englanninkielisen kierroksen museoon 4.9 klo. 14.00
    Jossa vielä pitäisi olla tilaa. Teen varauksen mutta systeemi ei anna paikkoja. Voitko auttaa, mitä tehdä. En löydä puhelinnumeroa museoon. Kiitollinen avustasi. Ruth

Vastaa

Instagram has returned invalid data.

lepanu @ Instagram