Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Panun matkat yöpyi: Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna”

 1. Oli kyllä mielenkiintoinen ja kattava hotelliarvostelu :)! Kiitos tästä! Ja kuvaustaitosi takaavat sen, että postaukset sisältävät aina upeita kuvia ;). Tuollainen herkkukorilla muistaminen tekee vierailusta mukavan yksilöidyn ja se saa bloggaajalle arvostetun olon ainakin omasta mielestäni. Saa nähdä millainen oma kokemukseni on kampanjan pohjalta, kun pääsen testaamaan helsinkiläisen hotellin osaamista näissä asioissa.

  1. Kiitos, mukava kuulla, että tämän jaksoi lukea ja että kuvat miellyttivät silmää! En ole nimittäin enää kovinkaan paljon tehnyt enää näin pitkiä postauksia. Tämän kanssa tuntui vähän siltä kuin se kuuluisa mopo olisi lähtemässä käsistä…

   Joo, kyllähän tuo kori oli mukava yllätys. Ja erityisest ilahduin siitä kirjeestä, joka sai hyvälle tuulelle.

 2. Tosi kiva hotelliarvostelu, Panu! Mä tykkää lukea näitä hotellijuttuja ja ihmisten kokemuksia eri hotelleista. Savonlinnassa en ole tainnut käydä mutta miksikäs ei – pitää näyttää lisää Suomea italianolle 🙂

  1. Listaan vielä myöhemmin muutaman vinkin Savonlinnaan ja suosittelen kaupunkia lämpimästi. Paikka on suorastaan parasta kesä-Suomea!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love

lepanu @ Instagram