Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Turistibussilla pitkin Pietaria”

 1. Verikirkko on kyllä niin upea! Ja kiva kuulla positiivisia kokemuksia turistibusseista, mulla ei oo juuri muuta kuin ennakkoluuloja, joten ei tekis pahaa kokeilla.

  1. Joo, kuten tuossa kirjoitin, itsekin oli hyvin ennakkoluuloinen, mutta tämä oli hyvä kokemus. Harkitsen näitä siis ehkä jatkossa, ainakin uusissa kohteissa.

 2. Olen itse myös hieman skeptinen noista kiertoajeluista, olen aina pitänyt niitä juuri sellaisina turistiaktiviteetteina mihin en halua osallistua. Maltan blogireissulla meillä oli kuitenkin ilmainen kiertoajelu ja se tosiaan helpottaa huomattavasti suunnistamista myöhemmin. Eli ihan kätevä juttu jossain paikoissa 🙂

  Upeita Pietari-kuvia, suunniteltiin Tallinnan reissun jälkeen Pietaria seuraavaksi kohteeksi. Siellä en ole päässyt käymään, harmi juttu kun niin lähellä kuitenkin on.

  1. Suosittelen Pietaria, se on ällistyttävän upea kaupunki! Ja tosiaan itsekin olen suhtautunut varauksella kiertoajeluihin, mutta tämänkertainen avasi silmiä sen suhteen, ettei kaikkea turistisettiä kannata tuomita vain siksi, että se on, noh, niin turistia. 😉

 3. Pietari on vielä mun bucket listalla. Olen kuullut siitä paljon hyvää ja lukenut näitä mahtavia kokemuksia. Kiertoajeluista ei ole juurikaan kokemusta, mutta vähän huonommalla säällä voisi toimia ja miksei muutenkin.

  1. Suosittelen lämpimästi Pietaria, maailmanluokan lähikohde! Minä ainakin tulin kiertoajelun perusteella tulokseen, että jos en olisi vielä tuntenut Pietaria, olisin saanut ajosta vieläkin enemmän irti, sillä kaupungin rakenne hahmottui bussista yllättävän hyvin.

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram