Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Turistibussilla pitkin Pietaria”

 1. Verikirkko on kyllä niin upea! Ja kiva kuulla positiivisia kokemuksia turistibusseista, mulla ei oo juuri muuta kuin ennakkoluuloja, joten ei tekis pahaa kokeilla.

  1. Joo, kuten tuossa kirjoitin, itsekin oli hyvin ennakkoluuloinen, mutta tämä oli hyvä kokemus. Harkitsen näitä siis ehkä jatkossa, ainakin uusissa kohteissa.

 2. Olen itse myös hieman skeptinen noista kiertoajeluista, olen aina pitänyt niitä juuri sellaisina turistiaktiviteetteina mihin en halua osallistua. Maltan blogireissulla meillä oli kuitenkin ilmainen kiertoajelu ja se tosiaan helpottaa huomattavasti suunnistamista myöhemmin. Eli ihan kätevä juttu jossain paikoissa 🙂

  Upeita Pietari-kuvia, suunniteltiin Tallinnan reissun jälkeen Pietaria seuraavaksi kohteeksi. Siellä en ole päässyt käymään, harmi juttu kun niin lähellä kuitenkin on.

  1. Suosittelen Pietaria, se on ällistyttävän upea kaupunki! Ja tosiaan itsekin olen suhtautunut varauksella kiertoajeluihin, mutta tämänkertainen avasi silmiä sen suhteen, ettei kaikkea turistisettiä kannata tuomita vain siksi, että se on, noh, niin turistia. 😉

 3. Pietari on vielä mun bucket listalla. Olen kuullut siitä paljon hyvää ja lukenut näitä mahtavia kokemuksia. Kiertoajeluista ei ole juurikaan kokemusta, mutta vähän huonommalla säällä voisi toimia ja miksei muutenkin.

  1. Suosittelen lämpimästi Pietaria, maailmanluokan lähikohde! Minä ainakin tulin kiertoajelun perusteella tulokseen, että jos en olisi vielä tuntenut Pietaria, olisin saanut ajosta vieläkin enemmän irti, sillä kaupungin rakenne hahmottui bussista yllättävän hyvin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Good morning from #Meltwatersummit Helsinki.
•
•
•
•
#helsinki #biorex #ig_finland #lasipalatsi #stadi #postitalo #panunmatkat #cityscape #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #special_shots #rajala100teos #valokuvaus #rajala100 #withgalaxy #lightroomhdr #lightroom #samsunggalaxy #galaxys8
 • Meet tram #150 in Helsinki, also known as ”Ludde”. It was built in 1967 and nowadays it serves as a charter vehicle.
•
•
•
•
#helsinki #hakaniemi #ig_finland #panunmatkat #tram #trams #spora #raitiovaunu #ratikka #cityscape #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #special_shots #rajala100teos #valokuvaus #rajala100 #withgalaxy #lightroomhdr #lightroom #samsunggalaxy #galaxys8
 • The famous Double M in Leipzig. It’s the symbol of the Leipzig Trade Fair (Leipziger Messe). MM is over 100 years old, and it has survived the war and the times of the GDR.
 • My kids and the sunset.
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #alakivenpuisto #sunset #auringonlasku #withgalaxy #samsungs8 #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #mtvsaa #ylesaa #sunset_pics
 • It’s Valentine’s day and I can feel spring.
•
•
•
•
•
#ystävänpäivä #valentinesday #espoo #aaltoyliopisto #shotoniphone #lightroomhdr #lightroom #ylesaa #mtvsaa #iphone8plus #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #sunlight #morning #cityscape #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots
 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day

lepanu @ Instagram