Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Huikopala Savonlinnasta”

  1. Kiitos! Sattui aika uskomaton sää: osuin Savonlinnaan jonkinlaisina ”välipäivinä”, jolloin harmaus oli vaihtumassa kunnon auringonpaisteeseen. Aurinko siis paistoi, mutta jänniä ja tummia pilviäkin ritti. Niistä syntyi tämmöinen mix, joka mahdollisti huimat kuvat!

 1. Mä oon niin fiiliksissä näistä sun kuvista, koska kyseessä on kuitenkin kotikaupunkini. Sun olisi pitänyt maistuu myös muikkulörtsyä! 😉 Muikkuterassin muikut ja kahvit Savonlinnan torilla sekä jätski lippakioskilla kuuluvat kesään. Parhaimpaan vuodenaikaan olet kyllä ollut perheen kanssa liikkeellä. Ihania kuvia!

 2. Aamusauna… sen parempaa keksintöä ei ole!! Ja terkkuja Tampereelta tuon #sokoshotels40 kamppiksen tiimoilta, täällä rentoudun parhaillaan – ilman muksuja, Hotelli Villassa odotellen ystävääni! 🙂 Hienoja kuvia Savonlinnasta, siellä ei olekaan koskaan tullut käytyä

 3. Voi vitsi, tää kampanja on kyllä ihan super kun pääsee näkemään jos minkälaisia seikkailuja ympäri suomea! Savonlinna on kyllä symppis kaupunki, ja lötrsyt tietty kans huippuja! 😀

 4. Tunnelma on kyllä todellakin kohdillaan! Huippua että teillä oli hieno visiitti Sokokseen. Katselinkin jo instasta noita maisemakuvia. Upeita!

  1. Kiitos, kiitos! Tällä reissulla kuvat onnistuivat erityisen hyvin sään ansiosta. Aurinko ja pilvet onnistuivat järjestämään varsin dramaattiset valotusolosuhteet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love

lepanu @ Instagram