Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Zakuska Pietarista”

 1. Pietarissa olisi kyllä hieno päästä käymään, olen seikkaillut Venäjällä lähinnä siellä Kaukasuksen vuoristossa ja pikaisesti Moskovassa myös. Pöydän ääressä pysytään ja odottelen mielenkiinnolla lisäkuulumisia! 🙂

  1. Hyvä, ei minun raflastani niin vain poistutakaan! Suosittelen Pietaria, ällistyttävän hieno kaupunki. Pietari on kyllä kovin erilainen kuin Moskova. Joka tapauksessa kummatkin ovat vaikuttavia.

 2. Todella hienoja ja hauskoja kuvia tulitkin ottaneeksi! Tosiaan vaikka siitä omasta ensimmäisestä pikavisiitistä on vain 1,5 vuotta niin kyllä vain Pietari näytti paljon kauniimmalta kun aurinko paistoi ja lämmitti ja rakennusten värit pääsivät kauniisti esille.

 3. Ketkä löysi shuttlen, ketkä ei.. 😀 Kiitos aivan ihanan ikimuistoisesta ja hauskasta matkaseurasta! Upeita kuvia oot oottanut ja odotan innola jatkoa. (: Kiitos myös Teealle, meillä on mahti tiimi!

  1. Kiitos! Me oltiin kyllä huolissamme siitä, minne oikein jäitte, mutta pääasia on, että selvittiin kaikki takaisin botskille. 🙂 Ties vaikka joskus valloitettaisiin jotain muutakin kohdetta kimpassa…

 4. Mahtavia kuvia! Pietariin olisi kiva päästä fiilistelemään. Vaikuttaa siltä, että teillä oli huippureissu 🙂

 5. Mulla on Pietari vielä kokematta, mutta se on varmasti listalla joku päivä. Varsinkin, kun lähipiiristäni kaksikin henkilöä yrittää houkutella minua matkaseurakseen kyseiseen kaupunkiin 🙂 Näyttää kyllä todella kauniille näiden sun instakuvien perusteella!

 6. Upeita kuvia joista välittyy kyllä hyvä fiilis! Minäkin jään innolla odottamaan jatkoa Pietari-seikkailulle 🙂

 7. Näissä idän maissa on vain sitä jotain, ihana tunnelma 🙂 Pietarissa en ole valitettavasti koskaan vieraillut, mikä on erittäin hölmöä sillä sinne on Suomesta kuitnekin niin lyhyt matka. Lisää juttuja odotellen!

  1. Itä on aina parhautta. 🙂 Viisumivaatimushan estää tehokkaasti suomalaisten Pietari-matkailua. Nyt ovat onneksi tulleet nämä risteilyt tuskaa helpottamaan. Olen usein ajatellut, että jos viisumia ei tarvitsisi, ramppaisin varmasti useamman kerran vuodessa Pietarissa.

 8. Tosi inspiroivaa tekstiä! Jään ehdottomasti tähän raflaan pidemmäksikin aikaa. Teillä kaikilla on ollut kiintoisia juttuja Pietarista. 🙂 Ja jälleen taon päätäni täällä seinään – miksi miksi oi miksi en ole ottanut tuota kaupunkia haltuun jo noin tsiljoonaan kertaan, vaikka se on ihan tossa naapurissa?

  1. Kiitos, mukava kuulla, että teksti toimii. 🙂 Ja aika moni suomalainen taitaa muuten miettiä tuota samaa tutustuttuaan Pietariin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • ❄️🍂🤩
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #kuura #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki #macrophotography #macro_vision #macro_captures_nature  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsi
 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas

lepanu @ Instagram