Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Zakuska Pietarista”

 1. Pietarissa olisi kyllä hieno päästä käymään, olen seikkaillut Venäjällä lähinnä siellä Kaukasuksen vuoristossa ja pikaisesti Moskovassa myös. Pöydän ääressä pysytään ja odottelen mielenkiinnolla lisäkuulumisia! 🙂

  1. Hyvä, ei minun raflastani niin vain poistutakaan! Suosittelen Pietaria, ällistyttävän hieno kaupunki. Pietari on kyllä kovin erilainen kuin Moskova. Joka tapauksessa kummatkin ovat vaikuttavia.

 2. Todella hienoja ja hauskoja kuvia tulitkin ottaneeksi! Tosiaan vaikka siitä omasta ensimmäisestä pikavisiitistä on vain 1,5 vuotta niin kyllä vain Pietari näytti paljon kauniimmalta kun aurinko paistoi ja lämmitti ja rakennusten värit pääsivät kauniisti esille.

 3. Ketkä löysi shuttlen, ketkä ei.. 😀 Kiitos aivan ihanan ikimuistoisesta ja hauskasta matkaseurasta! Upeita kuvia oot oottanut ja odotan innola jatkoa. (: Kiitos myös Teealle, meillä on mahti tiimi!

  1. Kiitos! Me oltiin kyllä huolissamme siitä, minne oikein jäitte, mutta pääasia on, että selvittiin kaikki takaisin botskille. 🙂 Ties vaikka joskus valloitettaisiin jotain muutakin kohdetta kimpassa…

 4. Mahtavia kuvia! Pietariin olisi kiva päästä fiilistelemään. Vaikuttaa siltä, että teillä oli huippureissu 🙂

 5. Mulla on Pietari vielä kokematta, mutta se on varmasti listalla joku päivä. Varsinkin, kun lähipiiristäni kaksikin henkilöä yrittää houkutella minua matkaseurakseen kyseiseen kaupunkiin 🙂 Näyttää kyllä todella kauniille näiden sun instakuvien perusteella!

 6. Upeita kuvia joista välittyy kyllä hyvä fiilis! Minäkin jään innolla odottamaan jatkoa Pietari-seikkailulle 🙂

 7. Näissä idän maissa on vain sitä jotain, ihana tunnelma 🙂 Pietarissa en ole valitettavasti koskaan vieraillut, mikä on erittäin hölmöä sillä sinne on Suomesta kuitnekin niin lyhyt matka. Lisää juttuja odotellen!

  1. Itä on aina parhautta. 🙂 Viisumivaatimushan estää tehokkaasti suomalaisten Pietari-matkailua. Nyt ovat onneksi tulleet nämä risteilyt tuskaa helpottamaan. Olen usein ajatellut, että jos viisumia ei tarvitsisi, ramppaisin varmasti useamman kerran vuodessa Pietarissa.

 8. Tosi inspiroivaa tekstiä! Jään ehdottomasti tähän raflaan pidemmäksikin aikaa. Teillä kaikilla on ollut kiintoisia juttuja Pietarista. 🙂 Ja jälleen taon päätäni täällä seinään – miksi miksi oi miksi en ole ottanut tuota kaupunkia haltuun jo noin tsiljoonaan kertaan, vaikka se on ihan tossa naapurissa?

  1. Kiitos, mukava kuulla, että teksti toimii. 🙂 Ja aika moni suomalainen taitaa muuten miettiä tuota samaa tutustuttuaan Pietariin.

Vastaa

 • Autumn in Warsaw. This is the Łazienki Palace, built in the 17th century.
•
•
•
•
•
#warsaw #lazienkinpalace #Łazienki #warszawa #varsova #poland #puola #cityscape #palace #castle #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #panunmatkat #travelblog #olympus #getolympus #ig_shotz #shotzdelight #ourmoodydays #visitpoland
 • Autumn light in Copenhagen. 🇩🇰
•
•
•
•
#copenhagen #kööpenhamina #tanska #denmark #cityscape #urban #canon200d #canonsl2 #canonsyksy #lightroom #syksy #autumn #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #urbanscape
 • Very impressive #Sunset in Helsinki today.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #auringonlasku #ig_finland #helsinki #myllypuro #matkablogi #panunmatkat #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #somethingmagical #liveforthestory
 • I’ve been really happy my little #Canon200d for well over a year now. Both its image quality and usability are great. Actually, I’ve never been so satisfied with any of my previous cameras. Our relationship can only get better with new lenses I’m constantly looking for. Yesterday I found a bargain deal of a #Canon 55-250 mm IS STM. The price-quality ratio seems unbeatable – excellent sharpness and superb range. Here’s my first shot with it – the half of the #Moon.
•
•
•
•
•
#canonsl2 #canonsyksy #canon_photos #kuu #moon #moonphotography #ig_finland #helsinki #myllypuro #kuutamo #matkablogi #panunmatkat #moonlight #night #yleluonto #mtvsaa #ylesaa #astrophotography #taivas #avaruus #astro #nightsky #somethingmagical #liveforthestory #moon_of_the_day
 • This beauty – let’s celebrate it while it lasts. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals
 • Golden, colorful leaves and the deep blue sky – it just cannot get any better. 🍁
•
•
•
•
#shotoniphone #iphone8plus #lightroom #lightroomhdr #suomiretki #visitfinland #discoverfinland #helsinki #syksy #autumn #visithelsinki #leaves #autumncolors #ruska #mtvsaa #ylesaa #yleluonto #panunmatkat #matkablogi #travelblog #ourplanetdaily #awesomeearth #earthpix #earthofficial #discover_europe_ #landscapes #artofvisuals #suomi #finland

lepanu @ Instagram