Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Minun Helsinkiäni: Itäkeskuksen maamerkki”

 1. Hyvä postaus Panu!

  Ja hyvä on myös miettiä välillä että miksi – tuntuu että pk-seudulla tai Suomessa ylipäätänsä on paljon potentiaalisia paikkoja joihin voisi perustaa vaikka mitä palvelua tai ohjelmaa, mutta kukaan ei tunnu olevan erityisen kiinnostunut ympäristön kehittämisestä. :/

  1. Kiitos kommentistasi, Anne!

   Tuota on tosiaan syytä pohtia. Suomessa on valitettavan paljon epäonnistunutta kaupunkitilaa. Itse olen järkeillyt syyksi yrittämisen vaikeutta (liika byrokratiaa ja sääntöjä), liian kovia vuokria sekä toisaalta sitä, etteivät suomalaiset osaa ottaa yhteistä tilaa omakseen. Nämä syyt yhdessä johtavat juuri siihen, että syntyy tiloja, joita ei hyödynnetä siten kuin niiden potentiaali antaisi myöten.

 2. Tosi kiva postaus Panu! Itäinen Helsinki on kieltämättä semmoista aluetta, mitä en tunne en sitten yhtään, sillä oon tainnu käydä vaan itiksessä kerran tai pari se on ollut siinä. Joten kiitos tästä sivistävästä nojatuolimatkasta sun kotihuudeille! 🙂

 3. Moi! Kiitos tästä kirjoituksesta. Minäkin olen ihmetellyt miksi tuon ”takapihan” on annettu niin pahasti rapistua. Mitäköhän kauppoja tuolla alunperin on ollut ja milloin ja miksi paikka sitten alkoi kuolemaan?
  Olen myös aina halunnut tietää millaiset näköalat tuolta Itiksen maamerkistä on.. Pääseekö torniin sisään, vai onko siellä joku ovisummeri? Pääseekö tuonne ihan ylös tornirappukäytävään mitenkään? Lähteekö vihainen vartija perään jos yrittää? Pitää varmaan varata aika sinne hammaslääkäriin ja kokeilla? 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • 🍂
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #autumncolors
 • ❄️🍂🤩
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #kuura #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki #macrophotography #macro_vision #macro_captures_nature  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsi
 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa

lepanu @ Instagram