Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Tampere ja terrakottasoturit”

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta päivältä! Ja että kun oli ihanaa lukea Tampereesta juttua, sinne kun paluu koittaa ensi viikolla. On aina yhtä hauskaa lukea muiden kirjoituksia kaupungista, joka on itselleni niin rakas.

 2. Voi Tampere!
  Tampereella on kyllä leppoisa tunnelma vaikka se saattaakin välillä arjen kiireessä unohtua 🙂
  Mua niin harmittaa, että Terrakotta-näyttely jäi väliin ulkomaille muuton/lähdön hulinoissa. Kaikki jotka siellä on käyneet, ovat näyttelyä kehuneet. Lisäksi kun vielä kuulin Kiinassa matkustaneilta ystäviltäni, että siellä nämä sotilaat olivat aikamoinen pettymys, turistit kun saivat vain kovaa maksua vastaan mennä jonkinlaiselle tasanteelle kaiteen taakse katselemaan patsaita eikä lähemmäs ollut mitään asiaa. Tämän vuoksi olisi ollut vielä suurempi syy käydä ihastelemassa näyttelyä ennen lähtöä!

  1. Ohhoh, kuulostapaa ikävältä tuo Kiinan tyyli. 🙁 Käsittääkseni nämä terrakottasoturit ovat kiertäneet enemmänkin maailmaa. Olisivatkohan nytkin paraikaa jossakin esillä. 😉

 3. Oi Tampere Tampere, oma koti! Tai entinen sellainen… Katjan tavoin mua harmittaa myös että menin näyttelyn kanssa hieman ristiin, tai olisiko ollut niin että kuulin siitä vähän liian myöhäisessä vaiheessa, olen kuullut terrakottasotureista pelkkää hyvää!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Good morning from #Meltwatersummit Helsinki.
•
•
•
•
#helsinki #biorex #ig_finland #lasipalatsi #stadi #postitalo #panunmatkat #cityscape #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #special_shots #rajala100teos #valokuvaus #rajala100 #withgalaxy #lightroomhdr #lightroom #samsunggalaxy #galaxys8
 • Meet tram #150 in Helsinki, also known as ”Ludde”. It was built in 1967 and nowadays it serves as a charter vehicle.
•
•
•
•
#helsinki #hakaniemi #ig_finland #panunmatkat #tram #trams #spora #raitiovaunu #ratikka #cityscape #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #special_shots #rajala100teos #valokuvaus #rajala100 #withgalaxy #lightroomhdr #lightroom #samsunggalaxy #galaxys8
 • The famous Double M in Leipzig. It’s the symbol of the Leipzig Trade Fair (Leipziger Messe). MM is over 100 years old, and it has survived the war and the times of the GDR.
 • My kids and the sunset.
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #alakivenpuisto #sunset #auringonlasku #withgalaxy #samsungs8 #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots #mtvsaa #ylesaa #sunset_pics
 • It’s Valentine’s day and I can feel spring.
•
•
•
•
•
#ystävänpäivä #valentinesday #espoo #aaltoyliopisto #shotoniphone #lightroomhdr #lightroom #ylesaa #mtvsaa #iphone8plus #ig_finland #panunmatkat #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #sunlight #morning #cityscape #colors_of_day #ig_shotz #ourplanetdaily #landscapehunter #special_shots
 • -17 °C outside and I wanted to take a picture which shows it.
•
•
•
•
•
#ig_finland #earthpix #panunmatkat
#cars #lights #traffic #liikenne #ylesaa #mtvsaa #canonstories #canonsl2 #canon200d #espoo #jaw_dropping_shots #special_shots #visualsofearth #theimaged #lensbible #nofilter #nofilterneeded #trafficjam #rushhour #cityscape #urban #colors_of_day

lepanu @ Instagram