Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Lux Helsinki valaisi lumettoman kaupungin”

 1. Valoflipperi kuulostaa ihan mielettömän hauskalle! Harmi, ettei näitä pääse itse näkemään. Tosin meilläkin oli täällä viime talvena torilla jotain lumiveistos+valo+äänijuttuja, jotka näytti ihan hienoille (tietenkin aika paljon pienemmässä mittakaavassa), mutta kun oli niin kylmä, niin ei voinut minuuttia kauempaa olla siinä merituulessa!

  1. Flipperi olikin hauska, ja sen pelaaminen olisi varmasti ollut vielä hauskempaa! Tänään melkein kaduttaa, ettei kunto kestänyt jonottamista…

   Täällä Helsingissä on nyt niin lämmin, että kaupungilla on helppo notkua pitkäänkin. Onkin vähän sääli, ettei Lux Helsinki kestä edes kokonaista viikkoa – nyt se jää monelta näkemättä. Tuollaisia valojuttuja katselisi kaupungilla useamminkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa
 • Orange tube + sunset #shotoniphone
•
•
•
•
•
#helsinki #myllypuro #mtvsaa #ylesaa #ig_finland #panunmatkat #lightroomhdr #landscape_lovers #landscapephotography #fantastic_earth #landscape_captures #ic_landscapes #visitfinland #visithelsinki #suomiretki #ourfinland #cityscape #auringonlasku #sunset #sunset_vision #sunset_pics #metropoliaamk @metropolia_uas
 • Midsummer times •
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #midsummer #juhannus #shotoniphone #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love

lepanu @ Instagram