Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Lux Helsinki valaisi lumettoman kaupungin”

  1. Valoflipperi kuulostaa ihan mielettömän hauskalle! Harmi, ettei näitä pääse itse näkemään. Tosin meilläkin oli täällä viime talvena torilla jotain lumiveistos+valo+äänijuttuja, jotka näytti ihan hienoille (tietenkin aika paljon pienemmässä mittakaavassa), mutta kun oli niin kylmä, niin ei voinut minuuttia kauempaa olla siinä merituulessa!

    1. Flipperi olikin hauska, ja sen pelaaminen olisi varmasti ollut vielä hauskempaa! Tänään melkein kaduttaa, ettei kunto kestänyt jonottamista…

      Täällä Helsingissä on nyt niin lämmin, että kaupungilla on helppo notkua pitkäänkin. Onkin vähän sääli, ettei Lux Helsinki kestä edes kokonaista viikkoa – nyt se jää monelta näkemättä. Tuollaisia valojuttuja katselisi kaupungilla useamminkin.

Vastaa

Instagram has returned invalid data.

lepanu @ Instagram