Matkamuistopostauksen sijaan seuraa kuuminta hottia Helsingistä, nimittäin miniraportti The Tall Ship Races -tapahtumasta. Kävin tänä iltana katsomassa Hietalahteen rantautuneita purjealuksia. Kylläpä paikalla riitti väkeä, laivoja ja tunnelmaa! Seuraavassa kuvia, niin satamasta kuin Verkkokaupan näköalatasanteelta, sekä video päivän päättäneestä, kaikkien aikojen ensimmäisestä suurelle yleisölle tarkoitetusta värisavuilotulituksesta Suomessa.

Helsinki TSR 2013

Ja lopuksi vielä lupaamani video! Olitko muuten sinä paikalla? Mitä pidit tapahtumasta ja/tai ilotulituksesta?

Posted by:Panu / Panun matkat

<p>Puolassa asunut ja Trans-Siperian junaillut Panu intoilee Itä-Euroopasta ja lämpenee vähemmän tunnetuille matkakohteille. Matkalla tärkeitä ovat elämykset ja kokemukset: kosketukset paikalliseen kulttuuriin, tapahtumat, nähtävyydet ja hyvät näköalat. Pienen tytön isänä Panu arvostaa myös lähimatkailua ja tasokasta majoitusta.</p>

0 replies on “Helsinki Tall Ship Races 2013 ja värisavuilotulitus

  1. Siellä oltiin, ja näköjään ihan samaan aikaan! Tulitus oli todella kiva yllätys, koskapa en tiennyt sellaisesta etukäteen, ja satuin vaan osumaan paikalle. Väärälle puolelle tosin, jolloin näkymä vähän kärsi, mutta hieno juttu joka tapauksessa. 🙂

    1. Taisi olla mahtava ylläri! 🙂 Minä taas tiesin tulituksesta etukäteen ja hain pitkään hyvää katselupaikkaa. Olin paikan päällä tyytyväinen, mutta tv:stä huomasin tulituksen näyttäneen huomattavasti komeammalta kauempana satamasta. :-/

  2. Aivan upeita kuvia, Panu! Nyt kyllä harmittaa, etten ole jetlageissani saanut lähdettyä käymään tuolla tapahtumassa. Monessa blogissa tästä on puhuttu, mutta tämä postaus kyllä räjäytti potin. Mielettömän hienoja kuvia ja mikä ilotulitus!

    1. Kiitos paljon kehuista!

      Oli se kyllä mukava tapahtuma ja tuntui kuin puoli Helsinkiä olisi ollut paikalla.

Vastaa