Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Helsinki Tall Ship Races 2013 ja värisavuilotulitus”

  1. Siellä oltiin, ja näköjään ihan samaan aikaan! Tulitus oli todella kiva yllätys, koskapa en tiennyt sellaisesta etukäteen, ja satuin vaan osumaan paikalle. Väärälle puolelle tosin, jolloin näkymä vähän kärsi, mutta hieno juttu joka tapauksessa. 🙂

    1. Taisi olla mahtava ylläri! 🙂 Minä taas tiesin tulituksesta etukäteen ja hain pitkään hyvää katselupaikkaa. Olin paikan päällä tyytyväinen, mutta tv:stä huomasin tulituksen näyttäneen huomattavasti komeammalta kauempana satamasta. :-/

  2. Aivan upeita kuvia, Panu! Nyt kyllä harmittaa, etten ole jetlageissani saanut lähdettyä käymään tuolla tapahtumassa. Monessa blogissa tästä on puhuttu, mutta tämä postaus kyllä räjäytti potin. Mielettömän hienoja kuvia ja mikä ilotulitus!

    1. Kiitos paljon kehuista!

      Oli se kyllä mukava tapahtuma ja tuntui kuin puoli Helsinkiä olisi ollut paikalla.

Vastaa

Instagram has returned invalid data.

lepanu @ Instagram