Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Suuri messureportaasi 2013”

 1. Jesh, pakko tulla fiilistelemään tuota Kierikki -kuvaa! En millään pääse yli siitä, että se paikka mille teini-ikänä vaan naureskeltiin ja ajateltiin että ei siitä mitään tule, on nyt näin Ouluun yhdistymisen jälkeen heti ensimmäisenä matkamessuilla Oulun ständillä ehkä kaikkein eniten esillä. 😀

  Ja voi kyllä olla että näin messujen jälkimainingeissa täytyy ostaa lennot johonkin!

  1. Mä en tiedä mitään tosta Kierikistä, mutta touhu näytti sen verran omituiselta, että täytyihän se ikuistaa. 🙂

   Itselläkin alkaa olla seuraavan reissun pläni ja ajankohta selvillä!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • 🍂
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #autumncolors
 • ❄️🍂🤩
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #kuura #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki #macrophotography #macro_vision #macro_captures_nature  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsi
 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa

lepanu @ Instagram