Press Enter / Return to begin your search.

0 thoughts on “Makumatka hämäläiseen lähiruokaan”

 1. Tää on ihan mahtava postaus. Jos en olisi itse ollut syömässä niin olisin sangen kateellinen noista ruuista. Taidanki ite tehdä sellasen ruokapostauksen että laitan vaan yhden kuvan ja linkin sun blogiin :D:D. Mun kameralla ei edes saanut näissä valoissa kunnon kuvia. Tällasia ruokamatkoja pitäs saada kyllä lisää.

  1. 😀 Kiitos ja kumarrus! Kuvausolosuhteissa oli kyllä pikkuisen haastetta. Vähän sai säätää ennen kuin oikeat asetukset löytyivät. Automatiikka olisi tehnyt punertavaa jälkeä….

 2. Voi, miten hyville nuo ruuat näyttääkään! Todella harmi, ettei täältä pohjoisesta pääse niin helposti osallistumaan tuollaisille kivoille päiväretkille. Jospa joskus tulisi vielä hyvä tilaisuus! 🙂

  1. Niin menuhan saatiin ennakkoon. Pakko myöntää, että kyllä se vahvasti vaikutti lähtöpäätökseen.

   Tosiaan harmillisesti tällaiset tapahtumat usein on Helsinki-keskeisiä…

 3. Ihanasti kirjotat ja vieläkin vähän sattuu tuo turkulais-pilkka 😉

  Nälkähän tässä taas tuli, eikä jääkaapin antimet kelpaa..saatankin nyt käydä pihalta poimimassa mm jotain mitä siellä kasvaa 😀

 4. Voi teitä on kyllä hemmoteltu varmaankin parhaalla ravintolaruoalla mitä Hämeenlinnasta löytyy! Itse Hämeenlinnasta kotoisin olevana on tullut Raatihuoneella syötyä muutamaankin kertaan ja siellä on aina jotain herkullista annettavaa! Tää postaus sai nyt kyllä aikaan aika kovan koti-ikävän 😀

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • 🍂
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #autumncolors
 • ❄️🍂🤩
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #syksy #syksynvärit #kuura #ruska #autumnvibes🍁 #autumncolors🍁  #helsinki #macrophotography #macro_vision #macro_captures_nature  #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #finland #suomi #visithelsinki #myhelsi
 • Today's sunset 🌇
°
°
°
°
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #korkeasaari #helsinkizoo #sunset #sunset_pics #sunset_vision #auringonlasku #ylesaa #ylesää #mtvsaa  #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #visithelsinki #myhelsinki #landscapephotography #landscape_love
 • Wide angle in your pocket opens up new photography possibilities. I took this one with Sony Xperia 1.
•
•
•
•
#xperia #takenwithxperia #meinxperia #xperia1 #espoo #keilaniemi #crane #wideangle #truecolours #panunmatkat #urban #cityscape #finland #suomi #construction #landscapephotography #landscape_love
 • First August Monday in #Hakaniemenranta.
 • And we watched sunset...
•
•
•
•
•
#helsinki #myhelsinki #lightroomhdr #viikki #hallainvuori #itähelsinki #withgalaxy #summer #kesä #suomenkesä #visithelsinki #suomi #suomiretki #finland #artofvisuals #thisisfinland #visualsoflife #discoverfinland #ig_finland #visitfinland #panunmatkat #travelblog #matkablogi #ylesaa #mtvsaa #auringonlasku #sunset_pics #sunset_love #ifolor #kuvakisa

lepanu @ Instagram